Manusia Degil Terima Akibat

Share

Wah, dah lama tak berhapdate blog ni..salam Ramadhan semua..hope tak terlambat ucap, ngee..pe pun, jom layan video ini. Kisahnya, manusia degil..pe yang orang larang benda tula yang dia nak buat sangat, memang lumrah sikap manusia macam tu kan? rasa nak tahu membuak-buak even dah terpampang besar kat situ amaran "Jangan Lihat Ke Dalam Lubang Ini" dah korang degil sangat, terima la akibatnya, wakaka.. sikit punya lawak video ni, jom layannss..hehe

16 comments:

sengal ke aku? said...

haha!lawak gler..

Linda Nazri said...

hahaha.pdn muke.org ske wt bnde yg dilarang kn? amik kau.nk mrh xleh. sbb slh sndr.hahah

Dark Half said...

haha...seb baik xde yg bakar tempat tu

Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

Cik Nad said...

mnusia nyer inquiri tgi benor kn?

nawza_terbaek said...

hahaha...mang lawak..ble timbulkan kemarahan...
Nawza da follow da santaisini..dijempput lah jugak follow Nawza gak...

Kaedah Yg Berkesan, Tq Kepada Semua Yg Berkenaan
System Down ; Hanya Blogwalking Jer
Tasik Terindah Tercemar
Apa-Apa Aje

Izet La' Fae said...

ahahahaha xD ! gilegilee !! kesiaan bangla yg pakai topi uh ! na angkat bende uh ta buleh ~

wkwkwkwkwkwkk!

Duit Online said...

Manusia memang macam tu. Yang ditegah tu lah yang dibuatnya..hakhak

ezza said...

haha masalah betul
sendiri wt salah sendiri marah?

Malwanaz said...

waah...ini boleh mendatangkan amarah..tapi tula, degil sangsat..hehe

manusia bukan degil, tapi suka dan selalu curiga.. ^^

asri said...

orang dah tulis jgan lihat nak lihat jugak.....kan dah kena...

Deoxis said...

hambar... tapi maksud mendalam.. cam la kita kan.. apa yg ALLAH larang tu la yang kita nak buat... nauzubullahiminzalik..

محمد فوزي زکريا said...

ahahahha

aL said...

hahaha..sian tol,doh betul2 terpampang 'Jangan lihat dalam lubang ini' diorang tgk gak..mcm2

Prince|Princes said...

i ORg COl Skai...Aduh...dah Kta jgn TGOk,,

S[o}uL-Bo[y}--Aizat said...

hahaha bodo nyer...
lawak2
hahaahaa

- Fiq - said...

haha , lawak gila ^^ padan muka :P

Post a Comment

.

Followers