Sedara- mara Facebook

Share
Salam semua..kali ni nak kongsi pula tentang facebook dan bau-bau bacangnya.. setelah di google, rerupanya facebook tidak keseorangan, cuit-muit sedara mara bau-bau belacan facebook pun ada rupanya, jom kita berkenalan dengan mereka:

yang ni 4 sure korang dah lama kenal..aku percaya tiap-tiap korang semua ada akaun facebook kan?

yang ni pula Facebook versi Kelate, khusus untuk ore-ore kelate sahaja

Ini pula untuk komunity jus mate.. kalau korang nak join wajib kena beli jusmate satu kotak, baru dapat account free. Wah hebat betul Dr rozmey :)

Fakta : Nilai Facebook sekarang dah mencecah RM153 billion, lebih mahal dari nilai pesawat boeing termahal di dunia yang berharga purata USD $ 300 juta ++.. wow

36 comments:

Solihahazahar said...

wohhh. terbaikkkkk xDDD

RedVixen said...

dah dua alam tak laku cuba buat drbook pulak... adesss...

Cinema 88 said...

baru tau tuh klu ada yg kyk bgituan...

Thanks for your info.... :D

Drama Queen said...

wow terbaik

eXistoFlovE said...

fuy0ooo,, terbaekk,,, masyyyuuukkkk,,,

FroggyPunyeSudut said...

ahaha...kelakar r dr jambul ni....

ugly farah said...

wooooo....fesbuk ore kelate!!! hahaha....nk join gak laa...kih3

Wuucin Kimora said...

adeih T.T

™|NAD|Master_SG*PB™ said...

mantap jg...

nur aina sofea said...

klu nk register drbook kne yg badan besar je ke ? hahaha

Nana fax Cikibumbum said...

wahh

Miss FHT said...

Wah... Mcm2 ye skrg.. huhu
Sume nk same je.. isyh3

K@R!M said...

Terbaik

K@R!M said...

Lawak pon ada kekek!!

K@R!M said...

Nak share ^^

dAk cWitZ said...

haha nice....

Pejuang Islam said...

nk join sfesbuk klate camne..mne link dia

choco said...

wahh,, bergaya la,, tp,, ta kan itu ja???best!!terbaek la!!

LNFAW said...

http://lnfaw.blogspot.com/

ana kamila maisara said...

bahsyattt!

Hazirah ^^ KOrea said...

beatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

fiq lurve said...

heheheheh....perghhh

niea naie said...

waaahh..ebatt!!!but...not so hebatt...!!

Anonymous said...

aperh seyh,,
HAHA,,
nice blog..

chen anatasia said...

fb kelate ek.....uhuhuuhu

Misz Muffin said...

nice!! haha

Mega said...

wah wah wahhhhhh

cytielovely said...

suke2 fb kelate..bru mcm2 bahase..:)

gettop said...

Members (1759) follow yach gan dan tukar link banner sudah terpasang di http://gettop-gettop.blogspot.com/2010/11/link-frends.html

farhannah bdak wyang said...

hahhahhahhh...best ah...hhu3...

aQ aNk ABAH..... said...

mmg x ar

Syoknye Layan said...

http://syoknye-layanonline.blogspot.com/ visit radio n tv online syoknye

BADAR said...

gua caya lu....

S[o}uL-Bo[y}--Aizat said...

yaa allahh
jngn larhh anda di perbodoh kn
aq tau cara nk wat nk ubah texture
uhh
mcm2 leyh wat
hahaha...
jnji ko wu colour ape yg korang nk...
cukup
pastu korang ubah kat inspect element..
..
snang jep..
smua blaku kat kmputer anda jep..
klo krang on9 kat komputer lain..
jd mcm biase jep..
haha

Hsr Zakwan said...

tq 4 de widget....follow my blog plz...http://hsrzakwan.blogspot.com/

Dayangku Abdah said...

mohon share letak kt fb ea,,,,:)

Post a Comment

.

Followers