Slm.. Mintak Sahabat Tolong Doakan Saya..

Share
Slm..
mintak sahabat tolong doakan saya..tunang saya akan berlepas ke oversea hari ini sebab parents dia hantar..katanya dia terpaksa pergi.. sepatutnya kami akan kahwin dalam masa terdekat ni, tapi parents dia tak bagi sebab dia tak yakin sepenuhnya lagi cinta saya pada anak dia tu..

Paling sedih, pemergian dia tu belum tentu akan kembali lagi..mintak doakan kami untuk dijodohkan secepat mungkin atau rezekikan kami jumpa lagi lepas ni.. saya lebih rela untuk mati bersama-sama dia.. sebab saya betul-betul cintakan dia sepenuh hati saya..
kekasihku bulan RAMADHAN.. :'(

14 comments:

Mohd Shukri Fadzillah said...

T_T

tumpang sedih

Anonymous said...

lagenda bdk setan the series

erryna icha said...

jodoh pertemuan di tanggan allah..
saya punya teman..tetapi kami putus sbb family..
kerana family msh blm yakin,, tp if kita ikhlas..
insyallah,,jauh mcm mn pn ad jodoh ttp berjumpa jua,,yg penting asasnye adlh d0a :))

yatie said...

erryna: hmm.. itula kan, Ramadhan datang cuma setahun sekali..mudah-mudahan dipanjangkan umur dan pertemukan lagi dengan Ramadhan yang akan2 datang..insyaAllah..

PuRpLe LaDY said...

SAYU HATI BILA DIA MENINGGALKAN KITA..
BERDOA LA SEMOGA KITA DIPANJANGKAN USIA..
AGAR KITA BERTEMUNYA LAGI THN HADAPAN..

buah kedondong said...

mampukah kita bertemu dengannya lagi pada tahun-tahun akan datang?
Sudahkah kita "dating" sepuas-puas dengan"nya" pada tahun ini?

F33Z~Hafizah~ said...

semoga semuanya baek2 saja....mintak tolong pada Allah...kerana Dia lebih Mengetahui apa yg terbaik buat kite... :) (follower yg ke 250)

araaz - www.araaz-man.blogspot.com said...

Buat Solat Istikharah.... araaz harap ia berakhir ngn kebahagian , blog ni araaz letak sebagai sponsor kat blog araaz :-)

http://araaz-man.blogspot.com

ilmsdm!! said...

tahunn dpann jumpa balik tunang awak tu !! huhu

anastasia said...

there is no remedy for love,but to love more..
whatever it is...have faith !!

penyu sejuk said...

hal kita sama..
cuma saya perempuan...
mungkin saya faham apa yang awak lalui..

Dan sekarang, ALHAMDULLILAH kami dah disatukan...

Im Muslim said...

jgn sedih....

K@R!M said...

Berserah kepada ilahi~

kayen said...

God bless...

Post a Comment

.

Followers