Bulu Mata Kaki Lalat

Share

Dah tak ada kerja agaknya. Perempuan ni gunakan kaki lalat yang telah mati untuk dijadikan sebagai bulu matanya.. bodoh plus pengotor

23 comments:

♥cutebabygirl♥ said...

yuckkkkk
meremang bulu roma!!!!!

Wawa Zolkepli said...

bia lah wawa xde blu mate skalipun.
tak akan skali2 meletakkan haiwan kotor tuh kat mate..
eeee...geli nyer!

MaryamJamilah said...

hahahha.. memang takde keje. adoyai~

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ewww~ xleh terima tu..

midOri's said...

such a disguise thing~!! and so dem stupid..euwwww~

Anonymous said...

haha tahpape r

Bella Enveeus said...

i just wonder, dia tak rasa sakit ke kaki tu mcm cucuk2 sekeliling area mata tu? since eye are is very sensitive.. oh well, maybe she haven't heard of eyelash extensions.. or she doesn't have the funds for extensions.. lol

jeera said...

eeii pengotor..

Anonymous said...

it so stupid !

Linda Nazri said...

pengotor btl..mcm2 hal org skrg ni

Leena said...

tak geli ke ?

aduii ,,,

AlyNn NyzAa said...

mmg bodo2

Deoxis said...

ish... manusia manusia

puterihikayat said...

cuba sruh dya ltak kaki lipas plak..
hahah

zulaika said...

nape x letak kaki belalang je..kan lebih menarik...kale hijau lagi...hahahhaa

Seungri_Bigbang said...

eeeee !
yucckk !

luvvy_orange said...

hurmm rse cam nk belikan dia bulu mata palsu n mascara jer~

Yaya Maisarah said...

kesian.. takde duit nak beli fake eyelash kot.. tu yang gilergiler pakai kaki lalat tu.. tapi ape punye idea la ek buat camtu? mcm takde idea laen la pulak.. btw, damn stupid..

wani comel said...

eww...gelinye..

Jacqlyn Cindy said...

apa pon ta cannot la sister !!

FadSyaz said...

Weekk ! Nak termuntah aku !! Kau x pk ke b4 buat 2 ?? Ewww ...

- Fiq - said...

er ? otak letak mane ? aduyaii --' manusia btoi ><

Ф дфѕдғфдғ Ф said...

gimana masangnya tuh? -__-

Post a Comment

.

Followers