Terapung

Share

Apa akan jadi kalo bumi tak ada graviti? for sure korang akan terapung je memanjang 24 jam..gambar-gambar terapung ni sebenarnyer dier just lompat, tapi gambar yang terhenti tu kelihatan seperti terapung di udara









4 comments:

Alessandro said...

He..he..rasanya gambar begini boleh dihasilkan dengan cara melompat dan ambil gambar di masa yang sama..ha..ha..pernah cuba dulu..jenuh berpuluh kali ambil gambar sehingga nampak betul-betul macam terapung..^___^

yatie said...

a'ah kan, melompat..n dalam masa yg sama muka kena cool je kan? baru nampak real..hehe

puterihikayat said...

setuju2 !
mmg lompat kot..
hehe

Im Muslim said...

inilah kuase thn...

Post a Comment

.

Followers