Paksa Bagi Duit?

Share

Kalo korang pergi ke Cina dan jumpa perempuan yang macam ni mintak duit, better korang bagi je, kalo tak, ini la akibatnya:







gila kot..

5 comments:

♥cutebabygirl♥ said...

tak gila ke??
rase cm gila tahap kritikal da tu. huhuhu

yatie said...

gila buat-buat,haha..kalo org gila biasanya buat dek je ngan duit kan? pompuan ni tak gila..

mukhriz muzika said...

dua tiga hari nanti mampus die ni kene pukul..kurng ajar giler

ezza said...

time2 dia dok kt atas tu kalau aq jalan je kasi cuak sket tp slow2 la kang masuk jel bunuh org lak ^^

Izet La' Fae said...

eaw ; gileee :P .

Post a Comment

.

Followers