Hati-hati Dengan Pembonceng Motor Tangan Berdarah!

Share

Ini email yang aku terima tadi..macam-macam taktik penjahat skrang ni kan, mana-mana pun tak sah kalo takde kes..dunia dah rasa macam tak selamat. Hati-hati la korang, beringat sebelum kena. Plz forward info ini pada sahabat dan saudara-saudara terdekat..

For your information. ( Very Urgent )

If you see a guy (especially Indian) who rides a motorbike with a bloody hand knocking on your window demanding you to stop and asking for tissue paper to clean the blood when you are driving a car, remember DO NOT stop the car at all. Even if he damages your car or holds the side mirrors tightly, DO NOT stop the car but drive directly to the nearest police station. This kind of criminal tactics have been reported in about 40 cases in Seremban, K. Lumpur, Shah Alam, P.Jaya and Klang Town police stations (actually around the whole country).

These guys are mainly Indian gangsters, They work in a group and dare to commit this crime even in crowded areas where nobody will dare to stop the car to help you. The main purpose of this dirty tactic is to rob you and/ or even commit rape if you are female driver driving alone.

Please forward this message to the people you care about.

Dr Jeyashree Srinivasan
Island Hospital

20 comments:

jeera said...

waaa takutnyee.. eemmm, nak ambik letak kat blog blh? nnt sye kredit.. thanks..

yatie said...

boleh je jeera :)

nadia said...

erghh! takot!

Muhammad Iqbal Jazmi Ja'afar said...

gangster ni tunggu balasan je ni.. kalau kena kat mana2 famili aku memang HKL lah jawapnya.

jeera said...

sudah.. 'sharing is caring' hahaha

http://marshemalloww.blogspot.com/2010/08/semua-yang-ada-kereta-sila-lah-baca-and.html

chentamiera said...

nk copy letak kat blog leh x??

yatie said...

boleh chentamiera, sila jngan malu2, heheh :)

jayne said...

nak share jugak boleh? :)

yatie said...

boleh jayne :)

Wawa Zolkepli said...

ya Allah.
terel nyer dowg ney cari idea.
xpnah tpikir~
bahaya dunia skrg..
takoooottttt!

Leena said...

skarang ni dah macam2 taktik dorg guna
baring tengah jalan pon ada
baling batu ...

macam2 laaa

zainuddin said...

That 's good that can be given information

ilya(: said...

nk c0py jgak,,,,,b0leyyyyyyyy???????????,,,,,,,,,hehe,,,,,,(:

riz said...

blh ahre kat blog.....

riz said...

*share

Misa said...

Bahayanya zaman sekarang....Duduk pun tak senang,diri lagi la tak senang.....He....

ebby said...

takut nya...ebby slalu bawak keta sowang2

Deoxis said...

ish.. kalau depa ny mengaji pulun tobat da jadi perdana menteri da ny.. hehehehhe

Shining Lola said...

Gila apa...Yeee....Takutnya...(Bergegar jap...~_<)

egift trifer said...

boleh sya masukin ke blog saya

Post a Comment

.

Followers