Apartment Tergantung

Share
Kalau dah namanya mat saleh memang tak sah if tak cuba yang pelik-pelik kan?..kata diorang ini adalah seni.. ( seni apakah ini? seni cari penyakit kot..hehe ) dua beradik dari Rio De Janeiro ni duduk-duduk istirehat (makan, minum, tido..nasib baik toilet pun tak di gantungnya ) dalam keadaan tergantung selama 12 jam sehari..time nak turun dan naik, atau pegi toilet, diorang berpaut/panjat pada climbing rock yang memang sengaja di pasang untuk memudahkan keje pelik mereka..bilik tergantung ni di pasang pada sisi bangunan apartment gallery seni diorang..












3 comments:

Anonymous said...

uee .. best nyerr !! na wat jugak !

immune said...

mencarik nahas tu

puterihikayat said...

nak cari perhatian!

Post a Comment

.

Followers